Bach-virágterápia
Bach-virágterápia főoldal
Frész Hermina Nyomtatás E-mail

fresz_herminaÜdvözöllek. Frész Hermina vagyok, 1974. Május 29-én 9.30-kor láttam meg a napvilágot Tatán.

A Bach-virágterápiával, a lélekgyógyászat gyönyörű, természetes módjával 4 évvel ezelőtt ismerkedtem meg és 2 éve dolgozom Bach-virágterapeutaként. Hivatásomnak tekintem azt, hogy az embereknek segítsek észrevenni a csodát, ami benne van mindenkiben, életünk minden pillanatában, legalábbis a lehetőség. Minden teremtményben ott a tökéletesség, csakhogy általában elmegyünk mellette, nem vesszük észre.

Mélyen hiszek az élet szépségében, a boldogságban, hogy a mindennapjainknak értelme van, hogy minden felhő mögül kisüt a nap, hogy minden nehéz élethelyzetből van kiút, főleg a jelen korszakunkban ami számtalan lehetőséget rejt magában, ahol semmi sem állandó és talán a Földön még nem volt olyan izgalmas gyorsan változó élet, mint most. Ezzel csak élnünk kell!  Az embernek mindig van választása, hogy az élet napos vagy árnyékos oldalán jár.

Mindig van választásunk, hogy ha a körülményeket nem is tudjuk megváltoztatni, azáltal, hogy mi változunk, egész más perspektívából látjuk ugyanazt és talán már nemcsak a fonákját...

Néha a félelem, a pánik, az elszenvedett sokk, kisebbségi érzés, harag stb. megbénít bennünket, de ezekre van megoldás. Nem ígérem, hogy helyetted megoldom, de segítek megoldani.

Így ismeretlenül is sok szépséget, boldogságot kívánok az életedben,

Elérhetőségeim:

Telefon: 70/217-0181

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Szeretettel:

Hermina