Bach-virágterápia
Bach-virágterápia főoldal
Cs.Szabó Ildikó Nyomtatás E-mail
szildiCs.Szabó Ildikó (Szildi), okleveles Bach-virágterapeuta vagyok. Tanult szakmám népművelő és marketing szakember. Éveken keresztül a sajtó területén dolgoztam vezető beosztásban, majd megalakítottam saját rendezvény- és programszervező cégemet. Hosszú és göröngyös út vezetett el ahhoz, hogy eljuthassak végre arra a területre, ahova mindig is vágytam.

Több, mint 10 évvel ezelőtt kezdtem el ezoterikával, elsősorban Feng Shuival foglalkozni. Tanfolyamokra jártam, számtalan könyvet olvastam, igyekeztem egyre mélyebben elsajátítani a térrendezés ősi kínai módszerét.

Nyílt és érzékeny ember vagyok, minden iránt fogékony, és az antennáim nagyon messzire elérnek. Útkeresésem során számtalan könyvet elolvastam: buddhizmusról, taoizmusról, számmisztikáról, lélektársakról, önmagunk megismeréséről és kereséséről és minden féle spirituális és ezoterikus témáról, ami csak a kezem ügyébe került. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek, hiszek abban, hogy amelyik könyv "szembe jön" velem,tudatosan történik, elkell olvasnom.

Így hát lassan de biztosan elindultam az önmegismerés és a tudatosságra ébredés útján...

A világ annyira csodálatos és mi még annyi mindent nem ismerünk! Sőt, még magunkat sem. Útkeresésem során sok mindenbe belekóstoltam. Kipróbáltam a pszichodrámát, részt vettem családállításon és mivel kiváncsi voltam, elmentem kineziológushoz is. Egy alkalommal a kineziolgógusom említette a Bach-virágterápiát és azt, hogy az esszenciákkal jól kilehet egészíteni a kineziolgóiai oldásokat és segíteni lehet a fájó, sebzett, harmóniát vesztett lelkeken. Felcsillant a szemem! Ez a hír, azonnal felkeltette az érdeklődésemet és utánanéztem az interneten. Ahogy a sorokat olvastam, már tudtam, igen, ez az! Megérkeztem. Ez az, amivel foglalkoznom kell! A Heuréka érzés után, még 2005-ben beiratkoztam egy akkreditált terapeuta képzésre és az iskola elvégzése után, okleveles Bach-virágterapeuta lettem.

Azóta már tanult, képzett terapeutaként segítek az embereknek, igyekszem megmutatni azt az utat, ami önmaguk megismeréséhez és harmóniájuk megteremtéséhez vezet.

Hiszem, hogy szeretettel csodákra vagyunk képesek! Nagy örömmel és boldogsággal tölt el, ha közreműködhetek abban, hogy az emberek ismét megtalálják magukban a harmóniát és a boldogságot.


Elérhetőségeim:




Telefon: 06/20-9710-170


Skype: Cs.Szildi


E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 
Szeretettel:
 

Szildi